02.03.2021 Terveyspommi tomaatti taipuu moneen – kasvattaisitko omasi? Hyödynnä tomaattia monipuolisesti ympäri vuoden.
19.01.2021 Juuresten kalpea kuningas on paahdettuna parhaimmillaan Palsternakka maustaa, pehmentää ja mehevöittää ruoan kuin ruoan
03.11.2020 Kasviksia 6 kourallista päivässä - myös isälle! Maa- ja kotitalousnaiset suosittelee kasvispitoista kattausta isänpäivään.
06.10.2020 Ekologinen härkäpapu tuo proteiinia pöytään Kotimainen härkäpapu on mainio vaihtoehto ulkomaisille palkokasveille.
31.08.2020 Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2020 Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!
13.08.2020 Kotimainen kesäkurpitsa ja munakoiso – hyödynnä monipuolisesti sesongin maut Runsassatoinen kesäkurpitsa taipuu moneen. Sen ja munakoison avulla on helppo lisätä kasviksia ruokavalioon.
12.06.2020 Loistavaa lähiruokaa pöytään kesät talvet Kotimainen peruna on loistavaa lähiruokaa ja mikä parasta, varsin ekologinen valinta.
06.04.2020 Pääsiäisenä pöytään kotimaista lammasta ja itsetehtyä mämmiä Pääsiäisen lammasherkku kannattaa valmistaa kotimaisesta lampaasta. Mämmin tekoon voi ottaa oppia Maa- ja kotitalousnaisten Mämmi-livestä.
18.03.2020 Suosi vaivatonta kotiruokaa – ota kädentaidot käyttöön Kotivarasta on hyvä huolehtia, mutta hamstrausta syytä välttää. Ruoanlaitossa kannattaa suosia vaivattomia ja riittoisia kotiruokia.
13.02.2020 Ilmastoystävälliset ruokavalinnat vaalivat terveyttä Kasvisten käyttöä lisäämällä voi vaikuttaa ympäristön tilaan ja omaan terveyteensä.
14.01.2020 Kasviksia 6 kourallista päivässä - sillä sipuli! Maa- ja kotitalousnaiset kannustaa kasvisten käytön lisäämiseen. Tammikuussa valokeilassa sipulit ja Naisvoimaa-viikon kasvistempaukset.
17.08.2016 Herkulliset ruokaohjeet ja sesongin parhaat vinkit Tutustu Vinkit ja teemat -osioon nettisivuillamme
19.04.2016 Uutta intoa keittiöön ArkiMaku-kurssilta Kaipaatko uusia ideoita arjen kokkailuun? Tule ruokakurssille kokeilemaan näppäriä arkiruokia uusilla mausteilla!
25.02.2016 Seitsemän terveellisintä superruokaa Pohjolasta Pohjolan pelloilla, metsissä ja järvissä kasvaa upeaa ruokaa, jota voidaan hyvin kutsua superruuaksi.
09.03.2015 Kevät ja villivihannekset ovat pian täällä – tilaa 10 villiä vihannesta -ruokakurssi! Kevät saapuu kohisten ja kurssit varataan nopeasti – tilaa kurssi yhdistykselle tai muulle ryhmälle hyvissä ajoin!
15.12.2014 Uutuuskirja johdattaa lapset ja aikuiset luontoretkille ja kokkaamaan villivihanneksista Maista metsä, löydä luonto – kokataan yhdessä lasten kanssa -kirja kutsuu löytöretkelle luontoon ja keittiöön yhdessä lasten kanssa.
07.11.2014 Isänpäivänä herkutellaan syyshampurilaisilla Isänpäivänä tehdään yhdessä syyshampurilaisia!