Logo

Täältä voit ladata Maa- ja kotitalousnaisten 1.2.2016 käyttöön otetun uuden tunnuksen. Logoa voit käyttää tiedotettaessa Maa- ja kotitalousnaisten toiminnasta, kuten esimerkiksi lehti-ilmoituksissa, ohjelmissa, kutsuissa tai yhdistyksen nettisivuilla ja somekanavissa.

Logon painaminen julkaisuihin, tavaroihin tai muihin tuotteisiin, joita jaetaan laajamittaisesti tai myydään, ei ole sallittua ilman lupaa. Otathan näissä tapauksissa yhteyden Maa- ja kotitalousnaisten tiedotukseen tiedotus (at) maajakotitalousnaiset.fi, puh. 043 824 8580

Huomaathan, että vain Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksella on oikeus muokata logoa. Mikäli haluat logon oman yhdistyksen nimellä, voit tilata sellaisen Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksesta. Graafisen suunnittelijan työstä veloitamme 70 € + alv.

Juuret maalla

Uuden tunnuksen terälehdet kuvaavat järjestön neljää toiminta-aluetta: ruokaneuvontaa, yritys- ja maisemapalveluita sekä järjestötoimintaa. Logosta voi myös nähdä Maa- ja kotitalousnaisten uuden sloganin ”juuret maalla”.

Logossa ja sloganissa kuvatut juuret voidaan ajatella sekä konkreettiseksi että henkiseksi yhteydeksi maaseudulle – sen ihmisten, ruuan, palveluiden ja maisemien luo. Maasta ponnistaa maaseutuhenkinen ihminen, valmiina tarttumaan toimeen.

Edellisessäkin logossa esiintynyt oranssi väri näkyy edelleen yhteisöllisen järjestötoiminnan tunnusvärinä. 

Lataa logot sivun alalaidasta

Ladattavat tiedostot löydät sivun alalaidasta, kohdasta "Materiaalit". Logo on saatavilla pysty- ja vaakaversiona sekä värillisenä ja mustavalkoisena. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämän värillistä logoa, jos mahdollista.

Yhdistysten Facebook-sivuilla voit käyttää logoa, jossa on kuva ilman tekstiä. Voit ladata sen Maa- ja kotitalousnaisten Facebook-sivuilta. Klikkaa profiilikuvan auki. Vie kursorsi kuvan päälle, klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse "tallenna kuva".

 

Jaa