Lapin maa- ja kotitalousnaiset

Tervetuloa Lapin Maa- ja kotitalousnaisten sivuille!

Lapin Maa- ja kotitalousnaiset toimii kotitalouteen, ruokaan, luontoon ja järjestötoimintaan liittyvien asioiden parissa.  Vuosittain järjestämme erilaisia ruoka- ja järjestöiltoja ympäri Lappia, retkiä ajankohtaisiin ja kiinnostaviin kohteisiin, kursseja ja luentoja ruuasta, maisemanhoidosta, puutarhasta ja muista teemoista, sekä olemme mukana valtakunnallisten kampanjoiden tapahtumissa. Lapin Maa- ja kotitalousnaiset ovat osa valtakunnallista maaseutuhenkisten ihmisten suurta verkostoa. Tavoitteenamme on rakentaa maistuvaa, viihtyisää ja elinvoimaista maaseutua, jossa on hyvä asua!

Tutustu alta tarkemmin Lapin Maa- ja kotitalousnaisten toimintaan tai liity jäseneksi! Jäsenenä saat parhaimmat hyödyt meidän toiminnastamme, sekä tiedon tapahtumista ja ajankohtaisista asioista jäsenkirjeen myötä. Kysy lisätietoja sekä lähin yhdistyksesi toiminnanjohtajalta!

Mikäli haluat ensin vain tutustua toimintaan ennen jäsenyyttä, niin se onnistuu kyllä! Facebookista/Instasta näet tulevat tapahtumat, joihin olet tervetullut mukaan! Kannattaa myös kurkata  meneillään olevan Lapin Vieraskasvit tunnetuksi ja haltuun -hankkeen tiedot ja kuulumiset alta. Mikäli ympäristön suojelu ja haitalliset vieraskasvit kiinnostavat, tule mukaan hankkeen toimintaan, se onnistuu ilman jäsenyyttäkin! :)

Tervetuloa mukaan toimintaan! :)

PS. Muistathan myös Maa- ja kotitalousnaisten valtakunnallisen lehden Koti ja Maaseutu? Tilaa ihana lehti yläpalkin linkistä! :)

 

Puheenjohtaja Jonna Kokko

050-3769958

rovaniemenkotitalousnaiset@gmail.com

Ylikorvantie 20 96300 Rovaniemi

 

Löydät Lapin Maa- ja kotitalousnaiset myös Facebookista!

Sekä Instagramista Lapin Maa- ja kotitalousnaiset / lapinmkn

Jaa