Lähde mukaan ja koe Ahvenanmaan sadonkorjuujuhla 16.9. - 18.9.2021!

Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlia on järjestetty jo vuosia. Järjestäjien yhteen hiileen puhaltaminen ja kokemus toteutuksessa tarjoavat hienon tapahtuman. Sadonkorjuujuhla on upea kokemus, jossa yhdistyvät maanviljely, ruoantuotanto sekä paikallinen ruoka- ja käsityökulttuuri.

Tutustumme matkalla avoimille tiloille, maistelemme kauden raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja juomia, tapaamme ruoantuottajia ja voimme ostaa paikallisia artesaaniruokia sekä käsitöitä. Päivän lopuksi nautimme yhteisen illallisen Maarianhaminassa ravintola Indigossa.

Laivamatkan aikana on tarjolla yhteisöllistä ohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua. Maaseudun ruoka- ja pienyrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville matka on oiva opintomatkakohde. Matka on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, eikä edellytä Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyyttä.

Matkaan on ilmoittautunut riittävästi osallistujia ja matkajärjestelyt ovat käynnistyneet. Seuraamme kuitenkin viranomaisten ohjeita koronaohjeita. 

Varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta jos olet kiinnostunut matkasta ota yhteyttä. Selvitämme lisäpaikkojen mahdollisuutta.

Lue matkasta tarkemmin ja ilmoittaudu matkalle.

Matka on loppuunmyyty!

Lisätietoja:
Helena Velin
helena.velin@maajakotitalousnaiset.fi
040 527 1579

 

 

Jaa