05.03.2021 Perinneherkkujen kokkaus yhdistää sukupolvet MKN kehitti lapsia kiinnostavia perinneherkkuohjeita, joita on helppo kokata.
02.03.2021 Terveyspommi tomaatti taipuu moneen – kasvattaisitko omasi? Hyödynnä tomaattia monipuolisesti ympäri vuoden.
25.02.2021 Tuotteiden nimisuojaus tuo kunniaa suomalaiselle ruokakulttuurille Eurooppalainen nimisuojajärjestelmä nostaa esiin suomalaisiakin huipputuotteita.
19.01.2021 Juuresten kalpea kuningas on paahdettuna parhaimmillaan Palsternakka maustaa, pehmentää ja mehevöittää ruoan kuin ruoan
08.01.2021 Maa- ja kotitalousnaiset kutsuu suomalaiset tekemään arjen ilmastotekoja Pienilläkin teoilla on merkitystä ilmastonmuutoksen hillitsemiksi ja luonnon monimuotoisuuden heikkenemisen pysäyttämiseksi.
17.12.2020 Kestävä maisematuote -toimintamalli kulttuuriympäristön tuotteistamisen avuksi Toimintamalli tuotteistamiseen
06.10.2020 Ekologinen härkäpapu tuo proteiinia pöytään Kotimainen härkäpapu on mainio vaihtoehto ulkomaisille palkokasveille.
08.09.2020 Lapset laittavat innolla käsiä multaan – ruokataju lisääntyy Päiväkotilapset ovat kasvattaneet kasveja, bokashoineet ja saaneet tärkeitä kokemuksia ruoantuotannosta MKN-asiantuntijoiden opastuksella
31.08.2020 Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2020 Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!
19.08.2020 Tuottajat ja kuluttajat kohtaavat Osta tilalta! -päivänä 12.9. Tapahtumapäivä kutsuu juhlistamaan ruoan tuottajia ja lähiruokaa, tutustumaan maaseudun elämään tekemään ostoksia suoraan tilalta.
12.06.2020 Loistavaa lähiruokaa pöytään kesät talvet Kotimainen peruna on loistavaa lähiruokaa ja mikä parasta, varsin ekologinen valinta.
09.06.2020 Lähde mukaan Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlaan 17. - 19.9.2020 Lähden mukaan ja koe Ahvenanmaan sadonkorjuujuhla kanssamme.
18.05.2020 Hetemäen exit- ja jälleenrakennustyöryhmälle: neuvontajärjestöjä tarvitaan koronakriisin jälkihoitoon Valtakunnallisen neuvontajärjestön näkökulmasta keinoja ja osaamista kriisistä selviytymiseen löytyy.
06.04.2020 Pääsiäisenä pöytään kotimaista lammasta ja itsetehtyä mämmiä Pääsiäisen lammasherkku kannattaa valmistaa kotimaisesta lampaasta. Mämmin tekoon voi ottaa oppia Maa- ja kotitalousnaisten Mämmi-livestä.
13.02.2020 Ilmastoystävälliset ruokavalinnat vaalivat terveyttä Kasvisten käyttöä lisäämällä voi vaikuttaa ympäristön tilaan ja omaan terveyteensä.
14.01.2020 Kasviksia 6 kourallista päivässä - sillä sipuli! Maa- ja kotitalousnaiset kannustaa kasvisten käytön lisäämiseen. Tammikuussa valokeilassa sipulit ja Naisvoimaa-viikon kasvistempaukset.
21.11.2019 Maa- ja kotitalousnaisten tunnustuspalkinto Kangasniemen maaseutuseuralle Aktiivinen verkostoituminen ja toiminta ruokahävikin vähentämiseksi toi yhdistykselle tunnustuspalkinnon.
23.05.2019 Maa- ja kotitalousnaisilta vinkit kevään juhliin Nappaa tästä Maa- ja kotitalousnaisten vinkit herkullisiin juhliin!
01.09.2017 Ehdota Pirkanmaan Maistuvin yritystä Mikä antaa elämyksiä? Mistä tulee hyvä mieli? Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa?
19.01.2017 Ruisleipä on Suomen kansallisruoka Kansallisruuaksi valittiin ruisleipä - tule harjoittelemaan leivän leipomista kurssille!