Keräkaali keventää askelta
Kaaleissa on vähän energiaa mutta runsaasti ravintoaineita.
4 annosta
1 kpl (800–900 g) keräkaali
1 rkl rypsiöljyä
1 keskikokoinen sipuli
400 g kananpojanjauhelihaa (tai tavallista)
2 dl rikottuja ohrasuurimoita
1 tl kuivattua meiramia
(0,25–0,5 tl jauhettua muskottia)
0,5–1 tl suolaa
0,5–1 tl rouhittua pippurisekoitusta
2 kananmunaa
2 rkl siirappia
1 rkl juoksevaa margariinia tai voi-kasviöljyseosta
leivinpaperia
Vinkki. Samalla ohjeella voit tehdä kaalilaatikkoa, jolloin kaalia ei tarvitse keittää aluksi, se vain suikaloidaan kokonaan ja kypsennetään pannulla.
Aineisto on tuotettu MMM:n tuella.